Wielerfoto’s e.d.

Wielerfoto’s e.d.

De afgelopen tijd ben ik eigenlijk best wel regelmatig op pad geweest met mijn camera om wat wielerfoto’s te schieten. Deze zijn niet altijd beland hier op de website met een linkje. Tijd dus om wat in te halen.

5 juni: Districts Kampioenschappen Nieuwelingen en Junioren in Mierlo

31 mei: Zomeravond competitie bij De Jonge Renner

26 mei: Tijdrit Ronde van België

20 mei: Dagje meelopen bij de Junioren van de Jonge Renner in Axel

7 mei: Vlaams Brabantse Pijl

17 april: Altena Biesbosch Ronde

 

Kennedymars 2017

Kennedymars 2017

Ook dit jaar heb ik weer deelgenomen aan de Kennedymars van Tapperij Huis ten Bosch. Het thema was dit jaar een Kazernetocht. We zijn gestart in Steenbergen en via Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda terug gewandeld naar Geertruidenberg. Natuurlijk was het ook weer een beetje afzien tijdens het wandelen, maar we hebben tussendoor toch wel genoten van een mooie tocht (al zie je in de nacht niet alles waar de tocht langs komt). De verzorging was ook weer prima (een bedankje aan de vrienden van de Kennedymars) en de ontvangst op de markt van Geertruidenberg is altijd hartelijk. Kortom weer een geslaagd wandelevenement volbracht en op naar de vierdaagse in Juli.

Lees Meer Lees Meer

Gent Wevelgem 2017

Gent Wevelgem 2017

Vandaag met de heren van Ballerini.nl Gent-Wevelgem bezocht. De plannen hiervoor bestonden al een tijdje, maar deze week kregen we er nog een extra opdracht bij. Of we voor Team Sunweb ook bidons kunnen aangeven en reservewielen willen bijhouden en als het moet insteken. Want op de Kemmelberg rijden er geen ploegleiders auto’s en dan is het handig dat de bevoorrading langs de weg staat …. een leuk klusje voor ons als wielervrienden.

En de winnaar van vandaag, Greg van Avermaet:

Klik hier voor meer foto’s van Gent-Wevelgem >>>

30 van Zandvoort

30 van Zandvoort

Dit jaar zal er weer veel gewandeld worden. Op het programma staan de Kennedymars van Tapperij Huis Ten Bos, de 4-daagse van Nijmegen en de 80 van de langstraat. Tussendoor moet er dus ook veel getraind worden. Vandaar dat we dit weekend zijn afgereisd naar Zandvoort voor de 30 van Zandvoort. We hebben er lekker gewandeld over het strand naar IJmuiden en terug door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Na afloop nog even een Icetea gedronken aan het stand en nagebabbeld over weer een leuke wandeling.

 

De Jonge Renner Ploegenpresentatie 2017

De Jonge Renner Ploegenpresentatie 2017

Aan fotograferen met een flitser heb ik eigenlijk een hekel. Het lukt mij niet om een leuke foto maken met een flitser. Altijd de kleuren te flets, weinig sfeer. Ik heb er gewoon niets mee. Dan wordt ik gisteren opeens verrast dat ik tijdens de ploegenpresentatie van de Jonge Renner een foto van alle renners moet maken, niet buiten opstellen voor de kerk zoals mij verteld was,  maar binnen op het podium van ’t Uivernest in Hank. Dat moet dus met een flitser (denk ik). Dan toch maar met tegenzin de flitser op mijn camera gemonteerd en op hoop van zege….. nu een dag later tijdens het uitzoeken van de foto’s denk ik dat ik toch alles zonder flitser had moeten schieten. Maar dat is natuurlijk te laat, dus dan maar wat gemixte foto’s van de ploegen van de Jonge Renner. Enkele sfeervol, enkele kapotgeflitst (oordeel zelf via de link hieronder).

Klik hier voor meer foto’s van de ploegenpresentatie van de Jonge Renner >>>