Gent Wevelgem 2017

Gent Wevelgem 2017

Vandaag met de heren van Ballerini.nl Gent-Wevelgem bezocht. De plannen hiervoor bestonden al een tijdje, maar deze week kregen we er nog een extra opdracht bij. Of we voor Team Sunweb ook bidons kunnen aangeven en reservewielen willen bijhouden en als het moet insteken. Want op de Kemmelberg rijden er geen ploegleiders auto’s en dan is het handig dat de bevoorrading langs de weg staat …. een leuk klusje voor ons als wielervrienden.

En de winnaar van vandaag, Greg van Avermaet:

Klik hier voor meer foto’s van Gent-Wevelgem >>>

30 van Zandvoort

30 van Zandvoort

Dit jaar zal er weer veel gewandeld worden. Op het programma staan de Kennedymars van Tapperij Huis Ten Bos, de 4-daagse van Nijmegen en de 80 van de langstraat. Tussendoor moet er dus ook veel getraind worden. Vandaar dat we dit weekend zijn afgereisd naar Zandvoort voor de 30 van Zandvoort. We hebben er lekker gewandeld over het strand naar IJmuiden en terug door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Na afloop nog even een Icetea gedronken aan het stand en nagebabbeld over weer een leuke wandeling.

 

De Jonge Renner Ploegenpresentatie 2017

De Jonge Renner Ploegenpresentatie 2017

Aan fotograferen met een flitser heb ik eigenlijk een hekel. Het lukt mij niet om een leuke foto maken met een flitser. Altijd de kleuren te flets, weinig sfeer. Ik heb er gewoon niets mee. Dan wordt ik gisteren opeens verrast dat ik tijdens de ploegenpresentatie van de Jonge Renner een foto van alle renners moet maken, niet buiten opstellen voor de kerk zoals mij verteld was,  maar binnen op het podium van ’t Uivernest in Hank. Dat moet dus met een flitser (denk ik). Dan toch maar met tegenzin de flitser op mijn camera gemonteerd en op hoop van zege….. nu een dag later tijdens het uitzoeken van de foto’s denk ik dat ik toch alles zonder flitser had moeten schieten. Maar dat is natuurlijk te laat, dus dan maar wat gemixte foto’s van de ploegen van de Jonge Renner. Enkele sfeervol, enkele kapotgeflitst (oordeel zelf via de link hieronder).

Klik hier voor meer foto’s van de ploegenpresentatie van de Jonge Renner >>>

Internationaal Sprint Tournooi Alkmaar

Internationaal Sprint Tournooi Alkmaar

Het WK baanwielrennen komt eraan, dus nu is de tijd voor nog een paar selectie wedstrijden op de wielerbaan. De Nederlandse sprint elite was daarom present op het Internationale Sprint Tournooi in Alkmaar en ik was er natuurlijk bij om wat foto’s te maken voor Baanwacht.nl …De Jonge Renner Clubkampioenschappen

De Jonge Renner Clubkampioenschappen

Alles voor de Omloop geldt eigenlijk als trainingsrit, vertelde ik eerder in een groupsapp. Want het seizoen begint pas echt in het weekend van de Omloop. Er is natuurlijk 1 uitzondering op deze regel, namelijk het clubkampioenschap van De Jonge Renner. Dat is echt koers en daar wordt gestreden op het scherpst van de snede …. en natuurlijk ben ik daar als zelfbenoemd hoffotograaf bij aanwezig.

Klik hier voor meer foto’s van het Clubkampioenschap van de Jonge Renner..