Sir Bradley Wiggins

Sir Bradley Wiggins

Gisteren thuisgekomen van een bezoek met Ronald (bekend van Sportsfeer) aan de Driedaagse van de Panne, startte ik snel mijn pc op.  Ik had namelijk misschien wel mijn mooiste wielerfoto van mijn carrière geschoten, een foto van Sir Bradley Wiggins tijdens zijn laatste tijdrit als wegrijder. Kortom niet alleen een kans op een mooie foto, maar ook een hele speciale tijdens een speciale gebeurtenis …

Dus snel de laptop gepakt en de foto’s ingeladen, Lightroom gestart en snel kijken naar het resultaat. Want meer dan eens kom je er thuis achter dat de foto toch niet scherp was, dat het beeld toch een beetje tegenvalt en dat zou ik in dit geval toch wel erg jammer vinden.

Het vreemde was dat ik het in dit geval eigenlijk niet weet. Het is een prachtige foto geworden, maar toch ligt scherpstelpunt eigenlijk niet waar ik zou het willen. Waar het hoofd (of beter de ogen) 100% scherp zou moeten zijn, was het ditmaal het onderbeen dat optimaal scherp is. Nu zou ik een reden kunnen verzinnen waarom dat hier mooier is, maar toch voelt het als een misser. Jammer want anders zou het een superfoto zijn geweest.

Oordeel zelf ….

2015DrieDaagseDePanne-9389

Meer foto’s van het bezoek aan de Driedaagse De Panne vind je op Flickr.

 

Reacties zijn gesloten.